Derincede Kurslara İki Hafta Ara

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) ile ilgili ülkemizde önlemler hızla arttırılırken, salgının topluma yayılmaması için büyük gayret gösteriliyor.

Bu kapsamda Derince genelinde de bir yandan dezenfekte çalışmaları sürerken diğer taraftan verilen kararlarla virüse karşı çeşitli önlemler alınıyor.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, korona virüse karşı aldıkları yeni kararları sosyal medya üzerinden duyurdu. Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “Korona virüs nedeniyle aldığımız önlemler kapsamında 16 Mart Pazartesi gününden 30 Mart Pazartesi gününe kadar Derince Belediyemize bağlı Millet Kıraathanesi, Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) ve Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'ndeki (EYDEM) faaliyetlerimize ara verilmiştir” dedi.