İhtiyaçlarınız İçin Biz Varız

İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüsle mücadele kapsamında aldığı karar doğrultusunda 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların sokağa çıkmalarına yönelik kısıtlama getirildi. Evden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için ülke genelinde kaymakamlıklar ve belediyeler ise adeta seferber oldu. Başkan Aygün yönetiminde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerine imza atan Derince Belediyesi de ALO Vefa Hattı aracılığı ile bu süreçte vatandaşlara bir telefon kadar yakın olacak. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından bir duyuru yaparak “65 yaş üstü ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanındayız. İçişleri Bakanlığımızın aldığı karara uyalım, evden dışarı çıkmayalım! Belediyemiz, zorunlu ihtiyaçlarınız için desteğe hazırdır. Yardım isteyecek kimseniz yoksa bize 239 0 444 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Sizleri seviyor ve önemsiyoruz” dedi.