HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Dezenfekte Çalışmaları Hız Kesmiyor
Orjinal Resim

Halkın sağlığı ve huzuru için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde her bölgeyi pırıl pırıl yapıyor

 

Merkezde ve İshakçılar’da Ayrı Çalışma

Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi ekipleri, halkın huzuru ve sağlığı için tedbiri elden bırakmıyor. Salgınla mücadelede dezenfekte işlemlerini ilk gün itibariyle sıkı bir şekilde uygulayan, kamu binaları ve vatandaşların kullandığı ortak yaşam alanlarını rutin olarak dezenfekte eden ekipler, İshakçılar ve çevre köylerde de çalışmalarını sürdürüyor. Derince Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekipler bu kapsamda ilçede hem gündüz hem de gece ayrı ekipler halinde çalışarak dezenfekte işlemlerini sürdürdü.

 

Dezenfekte İşlemleri Her Noktada

Derince Belediyesi ekipleri kent genelinde yaptıkları çalışmalarda ilçedeki halk otobüsleri, banka şubeleri, banka ATM”leri, Derince Gar Müdürlüğü, Derince Evlendirme Dairesi, Aile Sağlığı Merkezleri, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, üstgeçitler, kent meydanları ve otobüs duraklarını dezenfekte etti. Çalışmalarını sadece ilçe merkezi ile sınırlı tutmayıp İshakçılar ve çevre köylerde de sürdüren ekipler bölgedeki İlçe Jandarma Komutanlığı, İshakçılar Aile Sağlığı Merkezi, işyerleri ve yoğun olarak kullanılan tüm bölgelerde dezenfekte işlemlerini tamamladı.

Oluşturulma Tarihi :  7.05.2020 15:38:09
Okuma Sayısı : 1223