HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır
Orjinal Resim

Başkan Aygün’ün çocuklar ve gençlere armağanı olan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi’nde artık son düzenlemeler yapılıyor. Fatih Mahallesi’nde inşa edilecek ikinci gençlik merkezinin projesi de tamamlandı ve ihale süreci başladı

 

Güzel Günler İçin Hazırlanıyor

Bir yandan koronavirüsle mücadelenin kararlı bir şekilde sürdüğü Derince’de diğer taraftan projeler de hız kesmeden devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ün 41 seçim vaadi arasında yer alan Gençlik Merkezleri de tamamlanmasıyla birlikte ilçede gerek spor gerekse eğitim noktalarında çok önemli bir rol üstlenecek. Başkan Aygün’ün her mahalleye kazandırmayı hedeflediği gençlik merkezlerinin ilki Dumlupınar Mahallesi’nde inşa ediliyor. Salgın sürecinin tamamlanmasının ardından gelecek güzel günler için hazırlanan Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi’ndeki çalışmalarda artık sona gelindi.

 

Çocuklar ve Gençler İçin Her Şey Düşünüldü

Yaklaşık 30 bin m2’lik alan üzerine inşa edilen Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, ilçenin yeni eğitim ve spor üssü olacak. Bünyesinde özel ders çalışma odaları, kütüphane, derslikler, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları, fitness grubu ve kaykay pistini barındıran Gençlik Merkezi’nde çocuklar ve gençler için her şey düşünülmüş durumda. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala ve Derince Belediyesi Etüt Proje Müdürü Tarık Duman ile birlikte Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

 

İkinci Gençlik Merkezi Fatih’te Yapılacak

En güzel yatırımın gençliğe yapılan yatırım olduğunu belirten Başkan Aygün, “Gençlerimiz geleceğimizdir anlayışıyla çalışıyoruz. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için projeler üretmekten mutluluk duyuyoruz. Allah’ın izniyle tedbirleri elden bırakmayarak salgın sürecini atlatacağız ve güzel günlere bu tesislerimizde yeniden kavuşacağız” dedi. Başkan Aygün, Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi’nde yaptığı incelemenin ardından ise Fatih Mahallesi’ne inşa edilecek olan ikinci gençlik merkezi alanına gitti. Çocuklar ve gençler için daha nice projeleri hayata geçireceklerini belirten Başkan Aygün, “Fatih Mahallemizde inşa edeceğimiz ikinci gençlik merkezimizin projesini de tamamladık ve ihale sürecine başladık” diyerek müjdeli haberi verdi.

Oluşturulma Tarihi :  9.05.2020 17:33:29
Okuma Sayısı : 2036
Fotoğraflar