Derinceli Çocuklar Çok Şanslı

Çocuklara ve gençlere yönelik projelere özel önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Çenedağ Mahallesi’nde yeni bir halı sahayı daha çocukların hizmetine sunuyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocuklar ve gençlere yönelik projelere özel önem veriyor. İlçede Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi gibi çok önemli bir projeyi tamamlamak üzere olan Başkan Aygün, ikinci gençlik merkezinin de Fatih Mahallesi’ne inşa edileceğini müjdelemişti. Gençlik merkezlerinin inşasının dışında da çocuklar ve gençlerden gelen talepleri karşılamaya devam eden Başkan Aygün, Çenedağ Mahallesi Aslan Sokak’ta yeni bir halı saha daha inşa etti. Cımbızlar Kur’an Kursu’nun hemen bitişiğinde yer alan çim halı saha 15 x 25 metre ebatlarından oluşuyor. Son düzenlemelerin yapıldığı halı sahada incelemelerde bulunan Başkan Aygün, tesisin çocuklara ve gençlere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Oluşturulma Tarihi :  12.05.2020 11:51:33