HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Birlikte Başaracağız
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İshakçılar'da gerçekleşen programlar esnasında esnafları ziyaret ederek hal hatır sordu. Salgını hep birlikte atlatacaklarını belirten Başkan Aygün, bu süreçte özveriyle görev yapan tüm esnaflara teşekkür etti

 

Esnaflara Teşekkür Etti

Tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında aspir ekilen tarlalarda son durumu yerinde incelemek üzere İshakçılar ve çevre köylere giden Başkan Aygün, ardından esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Başkan Aygün, alışveriş yapan vatandaşlarla da tek tek sohbet etti. Ülkemizin alınan önlemler ve vatandaşlarımızın dikkati ile salgınla mücadele sınavını başarılı bir şekilde verdiğini belirten Başkan Aygün, bu süreçte özveriyle görev yapan tüm esnaflara teşekkür ettiğini bir kez daha belirtti.

 

Tedbiri Elden Bırakmayalım

Derince Belediyesi olarak salgınla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalara da vurgu yapan Başkan Aygün, “Dezenfekte işlemlerimizi ilk gün itibariyle hem ilçe merkezinde hem de köylerimizde titiz bir şekilde uyguluyoruz. Bunun dışında Alo Vefa Hattı ekiplerimiz 65 yaş üstü, kronik hastalığı bulunan ve ihtiyaç sahibi yaklaşık 5.000 hanemize bugüne dek yardımcı oldu, olmaya da devam ediyor. Allah’ın izniyle tedbirlere sıkı sıkıya bağlı kalarak, sosyal mesafeye uyarak bu virüsten kurtulacağız. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  13.05.2020 11:40:07
Okuma Sayısı : 913