Sokak Hayvanlarımızın Yanındayız

Derince Belediyesi ekipleri, sokak hayvanları için hazırladıkları barınakları her gün düzenli olarak kontrol edip, yiyecek, mama ve su takviyesi yapıyor.

Salgına karşı kapsamlı bir çalışma yürütülen Derince’de ilçe genelinde her nokta titizlikle dezenfekte ediliyor. Derince Belediyesi ekipleri ilk gün itibariyle sürdürdüğü çalışmalarla halkın sağlığı ve huzuru için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kafeterya ve benzeri yerlerin kapanmasıyla yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını da yalnız bırakmayan Derince Belediyesi, bu süreçte sokak hayvanları için adeta seferber olmuş durumda. Kentin muhtelif noktalarına sokak hayvanları için küçük barınaklar bırakan belediye ekipleri her gün düzenli olarak bu alanları kontrol ederek yiyecek ve su takviyesi yapıyor.

Oluşturulma Tarihi :  16.05.2020 15:25:55