HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Çalışmalar Her Noktada Sürüyor
Orjinal Resim

Derince Belediyesi ekipleri koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlçede kamu binalarından, parklara kadar her nokta titiz bir çalışmayla dezenfekte ediliyor

 

İlçe Genelinde Dezenfekte İşlemleri

Koronavirüs salgınına karşı tedbirlerin en üst seviyede uygulandığı Derince’de çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Derince Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekipler mesai mefhumu göz etmeden çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların ortak kullanım alanlarının yoğun olduğu bölgeler başta olmak üzere tüm ilçe genelinde dezenfekte işlemlerine devam eden ekiplerin uygulamaları sokağa çıkma yasağı sürecinde de devam ediyor.

 

Kamu Binaları ve Çocuk Parkları

İlçe genelinde çalışmalarını sürdüren ekipler gün içerisinde Derince İlçe Kaymakamlığı, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Derince Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Derince Bölge Trafik Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, Derince Belediyesi hizmet binaları ve araçları, banka ATM’leri, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları, üstgeçitler, meydanlar, Çenesuyu Kaşık Tesisleri ve ana arterlerde bulunan otobüs duraklarını dezenfekte etti. Belediye ekipleri ayrıca 20 Mayıs Çarşamba günü 11:00-15:00 saatleri arasında dışarıya çıkacak olan 14 yaş altı çocuklar için oyun parklarında temizlik çalışmalarını sürdürdü.

Oluşturulma Tarihi :  17.05.2020 10:49:07
Okuma Sayısı : 895
Fotoğraflar