HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Çalışmalar Dört Koldan Sürüyor
Orjinal Resim

Koronavirüsle mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiği Derince’de normalleşme sürecine paralel olarak yaz dönemi öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor

 

Derince Yaz Dönemine Hazır

Derince Belediyesi’ne bağlı ekipler bir yandan dezenfekte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken diğer taraftan yaptıkları çalışmalarla ilçeyi yaz dönemine hazır hale getiriyor. Rutin hizmetleri aksatmadan sürdüren Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yollardaki orta refüjler, kasisler ile kaldırımlardaki bordür taşlarını boyuyor.  Belirlenen plan doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler özellikle ana arterler ve caddelerdeki düzenlemelerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Trafik akışına da olumlu olarak katkı sunan bu uygulama araç sahipleri ve vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

 

Dubalar Değişti, Parklar Pırıl Pırıl

Derince genelinde devam eden bir diğer çalışmayı ise Zabıta Müdürlüğü ekipleri yürütüyor. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı süreci iyi değerlendiren Zabıta ekipleri ilçede bulunan otobüs durakları, sokak giriş ve çıkışları ile muhtelif noktalarda yıpranan dubaların değişimini gerçekleştirdi. Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde parklar ve yeşil alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Parklarda yenileme, onarım ve peyzaj düzenlemesi yaparak ilçeyi yaz dönemine hazırlayan ekipler bir yandan da kent genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Oluşturulma Tarihi :  18.05.2020 10:16:13
Okuma Sayısı : 462