HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Alo Vefa Hattı ile Daima Yanınızdayız
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir haftalık aranın ardından sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti. Kurallara uydukları için ilçe halkına teşekkür eden Başkan Aygün, Alo Vefa Hattı ile Derincelilerin her an yanlarında olduklarını yineledi

                   

Güzel Havanın Tadını Çıkarttılar

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla uzun bir süredir evlerinde kalan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımız ilk kez 10 Mayıs tarihinde dışarıya çıkarak zaman geçirme imkanı bulmuştu. İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlar bir haftalık aranın ardından 17 Mayıs Pazar günü ikinci kez dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Derince genelinde 12:00 ile 18:00 saatleri arasında dışarı çıkan vatandaşlar altı saat boyunca sokaklar, caddeler ve parklarda zaman geçirerek güneşli ve güzel havanın tadını çıkarttı.

 

5 Bini Aşkın Haneye Hizmet Ulaştırdık

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de beraberinde Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ile birlikte sokağa çıkan vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihal etti. Kent Meydanı’nda ve ilçedeki parklarda vatandaşlarla buluşan Başkan Aygün, “Salgınla mücadelede normalleşmeye doğru adım adım ilerliyoruz. Daha güzel günler için sadece biraz daha sabretmemiz gerekiyor. Allah’ın izniyle birlikte başaracağız” dedi. Salgınla mücadele sürecinde Alo Vefa Hattı ile 65 yaş üstü, kronik hastalığı bulunan ve ihtiyaç sahibi 5 binin üzerinde haneye hizmet ulaştırdıklarını belirten Başkan Aygün, gönül belediyeciliği şiarıyla çalıştıklarını belirterek “İhtiyaçlarınız durumunda 2390444 ve 05528390153 numaralı telefonlardan ekiplerimize 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  18.05.2020 10:24:06
Okuma Sayısı : 769