Hummalı Çalışmalar Sürüyor

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma yasağının uygulandığı süreçte de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü

Koronavirüsle mücadele kapsamında ilk gün itibariyle dezenfekte işlemlerine ara vermeden devam eden Derince Belediyesi ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı dört günlük süreçte de çalışmalarını sürdürdü. Yoğun dezenfekte işlemlerinin yanında rutin hizmetlerini de sürdüren Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tünel üstü mevkiindeki yollarda bulunan refüjler ve kaldırımlardaki bordür taşlarını boyayarak çalışmalarına devam etti.  Her gün farklı bir mahallede temizlik çalışmasını sürdüren ekipler son olarak ise İbni Sina Mahallesi’nde küreme, ot biçme ve süpürme işlemlerini gerçekleştirdi. Derince Belediyesi ekipleri belirlenen program dahilinde rutin olarak her gün farklı bir mahallede temizlik hizmetlerine devam ediyor.

Oluşturulma Tarihi :  20.05.2020 11:29:56