Yol Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede ihtiyaç duyulan noktalarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor

Koronavirüs salgınına karşı rutin hizmetlerin aksamadan devam ettiği Derince’de vatandaşlardan gelen talepler anında çözüme kavuşturuluyor. İlçe halkının talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt yama ve yol onarım ekipleri, asfalt onarım çalışmaları kapsamında işlemlerine devam ediyor. Derinceli vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren ekipler, yaptıkları tespitlerin ardından günde yaklaşık 30 ton sıcak asfaltla bozulan yolları tamir ediyor. İlçe genelinde sürdürülen altyapı çalışmaları ile ağır tonajlı araçların ve hava şartlarının olumsuz etkilerinden dolayı zarar gören yollar onarılıyor.

Oluşturulma Tarihi :  30.05.2020 14:36:22