Gönül Seferberliği

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik moral ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Aygün, “Daima sizlerin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, korona virüs tedbirleri kapsamında yüksek risk grubunda oldukları için pazar günleri 14:00 ile 20:00 saatleri arasında sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret etti. Başkan Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ve Mahalle Muhtarı Erol Küçük ile birlikte ilk olarak Yenikent Mahallesi’nde yer alan İmamı Azam Camii avlusunda sohbet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra Yenikent Merkez Camii avlusunda 65 yaş üstü vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Aygün, “Salgınla mücadele döneminde Alo Vefa Hattı ekiplerimiz ile 5 bin 469 hanemize hizmet götürdük. Bundan sonra da daima sizlerin yanında olmayı sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle bu süreci de hep birlikte geride bırakacağız” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  1.06.2020 14:35:31