Sivrisineklerle Etkin Mücadele

Derince Belediyesi ekipleri yaz dönemi ile birlikte ilçe genelinde sivrisineklere karşı etkin bir ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor

Koronavirüse karşı dezenfekte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi ekipleri yaz dönemi ile birlikte sivrisineklere yönelik ilaçlama işlemlerine de başladı. Havaların ısınması ile artış gösteren sivrisinek ve uçkunlara karşı ilaçlama çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlığı ve huzuru için görevlerini sürdürüyor. Son olarak Mersincik ve Çınarlı mahallelerinde ilaçlama işlemlerini yapan ekipler ilçe genelindeki tüm noktalarda araç ile sivrisinek ve diğer uçkunlar için rutin ilaçlama çalışmasının devam edeceğini belirttiler.

Oluşturulma Tarihi :  17.06.2020 11:30:07