HABER
Ana Sayfa /
Babalar Gününde Anlamlı Ziyaret
Orjinal Resim

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Babalar Günü münasebetiyle Şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın babası Şaban Arlı ve ailesini ziyaret etti

Babalar Günü Dolayısıyla

Şehit aileleri ve gazilerle her fırsatta bir araya gelerek yanlarında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Babalar Günü münasebetiyle düzenlenen programda Şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın babası Şaban Arlı ve ailesini ziyaret etti. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Derince Kaymakamı Cemil Aksak’ın öncülüğünde gerçekleşen ziyarette Başkan Aygün’ün yanı sıra Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mesut Yalçın, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil ve Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük de hazır bulundu.

Yavuz ve Aygün’den Mesajlar

Şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın Yenikent Mahallesi’nde ikamet eden babası Şaban Arlı ve ailesini hanelerinde ziyaret eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Sizlerin şahsında tüm şehit yakınlarımıza sabır diliyorum. Milletimizin gönlünde hem sizin hem de evladınızın ayrı bir yeri var. Bize dair bir görev düşerse elimizdeki imkanlar neyse gayret içerisinde olacağız inşallah” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Şaban Arlı’nın Babalar Günü’nü tebrik ederek “Rabbim şehitlerimizden ve onların kıymetli ailelerinden razı olsun” dedi.