HABER
Ana Sayfa /
Başkan Aygün,­­ Bayram´ı Konuk Etti
Orjinal Resim

Bir yandan projelerini hizmete sunan diğer taraftan kentin dinamikleri ile görüşmelerine devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, son olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ile bir araya geldi. Kentimizde uzun yıllar önemli hizmetlerde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a nezaket ziyareti için teşekkür eden Başkan Aygün, ilçe genelinde salgın sürecinde yapılan çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili bilgiler paylaştı. Başkan Aygün’e ev sahipliği için teşekkür eden Genel Sekreter İlhan Bayram da Zeki Aygün başkanlığında Derince’de çok önemli hizmetlerin hayata geçtiğini ifade etti.