HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün, Bakan Aksu´yu Ağırladı
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Türk siyasetinin önemli isimlerinden önceki dönem İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’yu Derince’de konuk etti

 

Bakan Aksu’dan Ziyaret

Derince’ye hizmet noktasında geride kalan süreçte birbirinden önemli projeleri hayata geçiren Başkan Aygün, istişareye de özel önem veriyor. Sık sık ilçe genelinde vatandaşlarla ve kentin dinamikleri ile bir araya gelen Aygün, bunun dışında il dışından gelen konukları ile de buluşarak projelerini değerlendiriyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu bağlamda son olarak Türk siyasetinin önemli isimlerinden önceki dönem İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’yu Derince’de misafir etti.

 

Projelerle İlgili İstişare

Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Aygün, ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiği Bakan Aksu’ya ilçe genelinde yapımı tamamlanan ve proje aşamasında olan çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında birlikte görev yaptıklarını belirten önceki dönem İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da, “Zeki Başkanımızın tecrübesi ile Derince ilçemizin daha nice güzel hizmetler alacağına inanıyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  5.07.2020 11:14:46
Okuma Sayısı : 579
Fotoğraflar