Kurban Yerleri İçin Kura Çekilecek

Derince Belediyesi tarafından bu yıl Kadırga Mesire Alanı’nda kurulacak olan kurban satış yerleri için 10 Temmuz Cuma günü saat 09:00’da Derince Belediyespor Tesisleri’nde kura çekimi yapılacak

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıkların sürdüğü Derince’de bu yıl kurban pazarı geçmiş yıllarda olduğu gibi yine Çınarlı Mahallesi’nin üst mevkiisinde bulunan Kadırga Mesire Alanı’nda kuruluyor. Kurban Bayramı öncesinde belirlediği satış noktaları için müracaatları almaya devam eden Derince Belediyesi ekipleri, kurban satış yerlerini ise kura çekimi ile belirleyecek. 10 Temmuz Cuma günü saat 09:00’da Yenikent Mahallesi’nde bulunan Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek kura çekimi ile satış yerleri sahiplerine teslim edilecek. Kura çekiminin yapılacağı gün ayrıca veteriner hekimler tarafından pandemi sürecinde yapılması gerekenlerle ilgili kurban satıcılarına bilgiler verilecek.

Oluşturulma Tarihi :  7.07.2020 10:27:43