HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´de Yatırımlar Görüşüldü
Orjinal Resim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde çalışarak daha nice güzel kalıcı eseri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi

 

Yelken Kafe’de Toplantı

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan ve çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Büyükşehir Belediyesi’nden konuklarını misafir etti. Yelken Kafe’de gerçekleşen toplantıda Başkan Aygün’ün yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Hasan Aydınlık ve Mustafa Altay, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar, Adnan Pala, İbrahim Şirin ve Abbas Bayrak da hazır bulundu.

 

Projeler Değerlendirildi

Pandemi sürecine rağmen çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçemizde yaptığımız ve bundan sonraki süreçte hayata geçireceğimiz projelerimizle ilgili bir kez daha istişarede bulunduk. Hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde çalışarak daha nice güzel kalıcı eseri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz ” dedi. Genel Sekreter Gündoğdu da Başkan Aygün yönetiminde Derince’de çalışmaların devam ettiğini belirterek stratejik planlarda yer alan projeleri ve öncelikleri bir kez daha gözden geçirdiklerini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  9.07.2020 11:59:31
Okuma Sayısı : 663
Fotoğraflar