Fatih Mahallesi´ne Yeni Spor Kompleksi

Derince’de yapımı devam eden Fatih Mahallesi Spor Kompleksi, tamamlanmasıyla birlikte bölgede tesisleşme noktasında çok önemli bir eksikliği gidermiş olacak

Çocuklara ve gençlere yönelik projelere özel önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Fatih Mahallesi’nde yeni bir tesisi daha ilçe halkına kazandırıyor. Fatih Mahallesi Melik Gazi Sokak ve Öğretmenler Caddesi kesişiminde yapılan Fatih Spor Kompleksi ile bölgede çok önemli bir eksiklik giderilmiş olacak. Derince Belediyesi tarafından ihalesi 29 Mayıs tarihinde yapılan 2 Temmuz tarihinde sözleşmesi imzalanan halı saha yapımı, sosyal tesis binası güçlendirmesi ve ince işler yapım işi sözleşmesi ile çalışmaların başladığı bölgeye yeni bir spor kompleksi inşa edilecek. Yönetmeliğe uygun olarak bina ve sahada düzenlemelerin devam ettiği projenin ocak ayı itibariyle tamamlanması planlanıyor. 700 m² inşaat alanına sahip 2 katlı sosyal tesis binasının yer alacağı komplekste 30 x 50 m ölçülerinde kapalı halı saha, kafe, seyir alanı, sporcu soyunma odaları, hakem odası, çok amaçlı salon ve eğitmen odaları bulunacak.

Oluşturulma Tarihi :  29.07.2020 11:13:36