HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün, Çalışanlarla Bayramlaştı
Orjinal Resim

Kurban Bayramı tatili öncesi mesainin son gününde çalışanlarla bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, tüm çalışanların bayramını tebrik etti

 

Birimleri Tek Tek Ziyaret Etti

Her fırsatta Derince Belediyesi’nin tüm yöneticileri ve çalışanları ile büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Aygün, Kurban Bayramı öncesinde belediye çalışanlarını görev yaptıkları birimlerinde ziyaret ederek bayramlaştı. Dört günlük bayram tatili öncesi son iş gününde çalışanlarla bir araya gelen Başkan Aygün, ilk olarak merkez binadaki personelleri ziyaret etti. Ardından sırasıyla Çenesuyu A.Ş. Tesisleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve Fen İşleri müdürlükleri personellerinin görev yaptıkları birimleri ziyaret eden Başkan Aygün, tüm çalışanlara aileleriyle birlikte hayırlı bayramlar temennisinde bulundu.

 

Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun

Başkan Aygün’e bayramlaşma ziyaretleri esnasında Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Abbas Bayrak ile birlikte daire müdürleri de eşlik etti. Bayramlaşma töreninde çalışanlara seslenen Başkan Aygün, belediye çatısı altında görev yapan tüm personelin ilçe halkına hizmet etmek için mesai mefhumu göz etmeden görev yaptığını belirterek “Derincemize değer katan çalışmalara hep birlikte imza atıyoruz. Koronavirüsle mücadele süreci başta olmak üzere ilçemiz için özveriyle görev yapan çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Alın teri dökerek helal rızık peşinde koşan tüm çalışanlarımıza aileleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu bir bayram diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  31.07.2020 11:12:39
Okuma Sayısı : 818