Başkandan Bakan Pakdemirli´ye Ziyaret

İlçede hizmete sunulması planlanan projelerle ilgili Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bakanlığa ait arazinin belediyeye tahsisi noktasında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştü

Gönül belediyeciliği anlayışı ile ilçe halkıyla sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bunun yanında hizmete sunulması planlanan projelerle ilgili de yoğun bir mesai harcıyor. Seçim döneminde vaat ettiği 41 projeyi sırasıyla hizmete sunan Başkan Aygün, Tarım ve Orman Bakanlığı’na ait arazinin belediyeye tahsisi konusunda Ankara’da temaslarda bulundu. Bu kapsamda Başkan Aygün, Modern Hayvan Satış Yeri ve Kurban Kesim Alanı olarak planlanan proje için Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile görüştü. Ziyaret sonundan Başkan Aygün ilçenin önemli markası olan Çenesuyu’nu Bakan Pakdemirli’ye takdim etti.

Oluşturulma Tarihi :  20.08.2020 12:10:20