Gençlik Merkezi Her Zaman Pırıl Pırıl

Derince’de gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nin yer aldığı bölgedeki tesisler ve yeşil alanların bakımı günlük olarak yapılıyor

Derince Belediyesi ekipleri sonbahar döneminde de çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Belirlenen program doğrultusunda ilçe genelinde rutin çalışmalarına devam eden ekipler, kent estetiğine değer katan düzenlemelere imza atıyor. Belediye ekipleri Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan ve özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nin bakımını da düzenli olarak yapıyor. İlçede eğitim ve sporun yeni merkezi olan Gençlik Merkezi’ndeki yeşil alanlarda düzenli olarak küreme, ot biçme ve süpürme işlemlerini sürdüren ekipler, çiçek ve bitki bakımlarını da günlük olarak yapıyor.

Oluşturulma Tarihi :  9.09.2020 11:43:51