Meclis´te 3 Madde Görüşüldü

Derince Belediyesi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda görüşülen üç gündem maddesi oy birliği ile karara bağlandı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği Eylül ayı olağan meclis toplantısında katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. Bir önceki meclis karar özetlerinin görüşülmesiyle başlanan meclis toplantısında üç gündem maddesi yer aldı. İlk olarak İmar Komisyonu’ndan gelen T1 plan çalışması ile ilgili evrak Etüt Proje Müdürlüğü’ne havale edildi. İkinci maddede Fen İşlerine hibe alınan kazıyıcı yükleyici iş makinesinin kabulü gerçekleşti. Üçüncü maddede ise İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün kadro iptal-ihdas ile ilgili önerisi kabul edildi. Üç maddenin de görüşülerek oy birliği ile karara bağlandığı Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 6 Ekim Salı günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Oluşturulma Tarihi :  9.09.2020 12:14:04