Meclis Üyemiz Bahattin Çelik Vefat Etti

Kalp krizi geçiren Belediye Meclis Üyemiz Bahattin Çelik, vefat etti

Derince Belediyesi Meclis Üyesi olarak görevini sürdüren Bahattin Çelik, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Evinde dinlenirken bir anda kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan Bahattin Çelik burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Çelik’in vefatının ardından bir mesaj yayımlayarak “Kalp krizi geçiren Belediye Meclis Üyemiz Bahattin Çelik Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Rabbim rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi. Bizler de Derince Belediyesi olarak merhum meclis üyemiz Bahattin Çelik’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Bahattin Çelik'in cenazesi, 14 Eylül Pazartesi (Bugün) Cımbızlar Camii'nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Oluşturulma Tarihi :  13.09.2020 21:34:54
Okuma Sayısı : 2064