HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Yenikent Sosyal Tesisler´de Çalışmalar Sürüyor
Orjinal Resim

Koronavirüsle mücadele sürecine rağmen çalışmaların hız kesmediği Derince’de Başkan Aygün yönetiminde projeler bir bir hayata geçiyor. Yenikent Sosyal Tesisleri ve Kapalı Pazar Alanı projesi de ilçeye değer katacak olan bu çalışmalardan biri

 

Kapalı Pazar Kısmı Faaliyette

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala ile birlikte şantiyeleri gezerek, ilçe genelinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi. Başkan Aygün, Yenikent Mahallesi’nde yapımı süren Sosyal Tesisler ve Kapalı Pazar Alanı projesinde incelemelerde bulundu.  Kapalı pazar etabı 2019 yılı aralık ayında hizmete açılan proje sosyal tesislerin de tamamlanmasıyla birlikte çok amaçlı olarak hizmet vermeye başlayacak. Giriş katı ile pazartesi günleri semt pazarına ev sahipliği yapan Yenikent’teki kapalı pazarın kullanılan bu bölümü diğer günler ise otopark alanı olarak hizmet veriyor.

 

Başkan Aygün’den İncelemeler

Proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Aygün, devam eden çalışmalarla ile ilgili bilgiler vererek “Kapalı pazar etabını daha önce hizmete açtığımız projemizde çalışmalarımız sürüyor. Tamamlanması ile birlikte sosyal tesislerimizi bu yıl içerisinde halkımızın kullanımına açmayı hedefliyoruz. İnanıyorum ki projemiz ilçemize ayrı bir değer katacak” dedi. Kapalı Pazar hizmeti ile vatandaşların memnuniyetini kazanan proje tamamlandığı zaman üst katlarında düğün salonları, nikah ve çok amaçlı salon, bowling salonu, kafeteryalar, kurs merkezleri ve sivil toplum kuruluşlarına ayrılmış alanlar da faaliyete geçecek.

Oluşturulma Tarihi :  15.09.2020 12:16:35
Okuma Sayısı : 790
Fotoğraflar