HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Büyüklerimizin Hayır Duası Bereketimizdir
Orjinal Resim

Derince’nin çınarları ile bir araya gelen Başkan Aygün, “Milli ve manevi değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayan büyüklerimizin hayır duası bereketimizdir” dedi

 

Derince’nin Çınarları Buluştu

Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, istişare kültürüne verdiği önem ve toplumsal konulardaki hassasiyetiyle de dikkat çekiyor. Sık sık kentin dinamikleri ile bir araya gelerek istişarede bulunan Başkan Aygün, bu kez ilçenin yaşça en büyükleri olan Derince’nin Çınarları ile buluştu. Yelken Kafe’de gerçekleşen bu buluşmanın öncesinde ise Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, rahatsızlığı nedeniyle programa katılamayacak olan Terzi Mehmet Emin Irmak’ı evinde ziyaret ederek, hal hatır sormayı ihmal etmedi. Irmak’a hayırlı ve sağlıklı bir ömür dileyen Başkan Aygün, sonrasında ilçenin çınarları ile buluştu.

 

Eski Günler Yad Edildi

Yelken Kafe’de gerçekleşen Derince’nin Çınarları buluşmasında Yüksel Dülger (Sinemacı), Sümer Yüzer (Eski Milli Kaleci), Abidin Aygün, Abdullah Başçı (Berber), Ali Balcı (Kırtasiyeci), Kadir Uzuner (Önceki Dönem Sırrıpaşa Muhtarı), Cavit Esen (Kaynakçı), İrfan Sefit (Berber) ile Muzaffer Sandalcı’nın oğlu Mehmet Sandalcı hazır bulundu. Eski günlerin yad edildiği, anıların tazelendiği buluşmaya katılanlara teşekkür eden Başkan Aygün, “Milli ve manevi değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasını sağlayan ilçemizin çınarları, değerli büyüklerimiz ile bir araya gelmek bizler için onur verici. Rabbim büyüklerimize sağlık, huzur ve mutluluk versin inşallah” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  24.09.2020 11:24:19
Okuma Sayısı : 2243
Fotoğraflar