HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derince´de Esnaf Ziyaretleri
Orjinal Resim

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe genelinde esnafları ziyaret ederek “hayırlı işler” temennisinde bulundu

 

Talepleri Dinlediler

İlçe genelinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  esnaf ve vatandaş buluşmalarına büyük önem veriyor. Başkan Aygün, bu kez ilçeye bir dizi ziyaret gerçekleştiren Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Derince Kaymakamı Cemil Aksak ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Denizciler Caddesi ve Harikalar Sahili’nde esnafları tek tek dolaşan Vali Yavuz, Kaymakam Aksak ve Başkan Aygün, vatandaşlardan gelen talepleri dikkatle dinledi.

 

Maske, Mesafe ve Hijyen

Pandemi kurallarına uyan esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,  kontrollü sosyal yaşam döneminde daha duyarlı olunmasının gerekliliğine vurgu yaptı. ‘Maske, Mesafe ve Temizlik’ kurallarının bir kez daha hatırlatıldığı ziyaretlerde mesajlar veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de “Esnaflarımızla gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Salgınla mücadele sürecinde özveriyle görev yapan esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  25.09.2020 11:02:34
Okuma Sayısı : 517