Başkan Aygün Cemiyetleri Aksatmıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu davetli olduğu düğün cemiyetlerine katılarak yeni bir yaşama adım atan gençlere mutluluklar diledi

Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde her zaman yanlarında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu davetli olduğu düğün cemiyetlerine katılmayı da ihmal etmiyor. Başkan Aygün, cumartesi günü ilk olarak Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in kızı Rüveyda Amil ile Ahmet Ural’ın Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikah törenlerine katılarak, genç çifte mutluluklar diledi. Daha sonra Üsküdar Evlendirme Dairesi’nde Kübra Gül ve Halil Kara’nın nikahlarını kıyan Başkan Aygün, günün sonunda ise Lavinya Kır Bahçesi’nde Aylin Çelikten ile Burak Çolak’ın düğün cemiyetlerine katıldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, pazar günü ilk olarak Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nun yeğeni Ece Karaloğlu ile Ömer Yeter’in düğün cemiyetlerine iştirak etti.  Başkan Aygün son olarak ise Sağlam ve Yağız ailelerinin Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen cemiyetlerine katılarak Fatmanur ve Yavuz çiftinin nikah akitlerini gerçekleştirdi.

Oluşturulma Tarihi :  13.10.2020 11:07:43