HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Her Şey Çocuklarımızın Mutluluğu İçin
Orjinal Resim

Başkan Aygün, Çınarlı Mahallesi Zeki Akkulakoğlu Parkı'nda yaptığı incelemeler esnasında karşılaştığı çocukların isteği olan top sahası sözünü yerine getirdi. Sonrasında çocukları oyun oynadıkları parkta ziyaret eden Başkan Aygün, onların heyecan ve mutluluğuna ortak oldu

 

Çocuklar ve Gençler Önceliğimiz

Çocuklara ve gençlere verdiği önemi her fırsatta dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projelerini hayata geçirirken de önceliğini gençlere ayırıyor. Dumlupınar Mahallesi’ne Şehidimiz Abdullah Tayyip Olçok’un adını taşıyan çok şık bir Gençlik ve Spor Merkezi’ni kazandıran Başkan Aygün, ikinci gençlik merkezini ise Fatih Mahallesi’ne inşa ediyor. Bu vizyon projelerin yanı sıra mahallelere yaptığı ziyaretlerde de çocuklarla ve gençlerle sık sık bir araya gelen Başkan Aygün, gelen talepleri karşılıksız bırakmıyor. Çınarlı Mahallesi Zeki Akkulakoğlu Parkı'nda daha önce yaptığı incelemeler esnasında karşılaştığı çocuklar Başkan Aygün’den futbol oynamak için saha istemişlerdi.

 

Yaşadıkları Heyecana Ortak Oldu

Çocukların futbol sahası talebini yerine getiren Başkan Aygün, bu kez onları mahallelerinde ziyaret etti. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Abbas Bayrak, ilçe yöneticileri ve belediye daire müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Aygün, çocuklarla futbol oynayarak, onların heyecan ve mutluluğuna ortak oldu.  Çocuklara maçın bitimiyle birlikte birer futbol topu da hediye eden Başkan Aygün, “Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalarımızda önceliğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz oldu. Ne mutlu bize ki onların isteğini yerine getirerek, yaşadıkları heyecana bugün biz de ortak olduk. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  17.10.2020 22:58:09
Okuma Sayısı : 810
Fotoğraflar