Meclis´te İki Madde Görüşüldü

Derince Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ikinci olağan toplantısında görüşülen 2021 Mali Yılı Performans Programı ile 2021 Mali Yılı Bütçesi kabul edildi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği Ekim ayı ikinci olağan meclis toplantısında katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. Açılış ve yoklamanın yapılmasıyla başlayan Meclis Toplantısı’nın gündeminde iki madde yer alıyordu. İlk olarak Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 2021 Mali Yılı Performans Programı meclis üyeleri tarafından oy çokluğuyla kabul edildi. Yine Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından incelenen 2021 Mali Yılı Bütçesinin 130 milyon TL olarak belirlendiği rapor da meclis üyeleri tarafından onaylandı.  Performans programı ve bütçe üzerine görüşlerin de dile getirildiği Belediye Meclisinin bir sonraki toplantı tarihi ise 3 Kasım Salı günü saat 17:00 olarak belirlendi.

Oluşturulma Tarihi :  21.10.2020 12:30:32