Başkan Aygün, Yıldız´ı Ağırladı

25. ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altından birlikte görev yaptığı 25. ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ı konuk etti. Başkan Yıldız’a ziyareti dolayısıyla teşekkür eden ve ilçe genelinde yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Aygün, gönül ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da Başkan Aygün’ün başkent tecrübesiyle birlikte ilçeye önemli projeler kazandırdığını ifade ederek, “TBMM’de aynı dönem birlikte görev yaptığım kıymetli ağabeyim, Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün’e nazik misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  21.10.2020 13:32:06