İlim Yayma Cemiyeti´nden Başkan Aygün´e Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş ve cemiyet üyelerini konuk etti

İlçe halkına söz verdiği projeleri sırasıyla hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da istişarelerini sürdürüyor. Derince genelinde sık sık esnaf, vatandaş buluşmaları gerçekleştiren Başkan Aygün, kentin dinamikleri ile bir araya gelmeye özen gösteriyor. Sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem veren Başkan Aygün bu bağlamda son olarak İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, cemiyet üyeleri Ahmet Tabanlı, İbrahim Yenice, Ali Küçük, Mustafa Akdoğan ve Hüseyin Bayrak’ı belediyede ağırladı. Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projeleri hayata geçirirken istişareye önem verdiklerini vurguladı. İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş da ev sahipliği dolayısıyla teşekkür ettiği Başkan Aygün’ün yönetiminde Derince’de çok önemli projelerin hayata geçtiğini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  22.10.2020 12:19:34