Başkan Aygün´den Kandıra´da Temaslar

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez’i ziyaret etti

İstişare kültürüne önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Kandıra’da çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Aygün, ilk olarak beraberinde AK Parti Kocaeli İl Koordinatörü Hikmet Ayar, İl Başkan Yardımcıları Halit Çokan ve Ersin Küçükateş ile birlikte Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı makamında ziyaret etti. Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmede başta koronavirüsle mücadele süreci olmak üzere her iki ilçede devam eden projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve beraberindeki heyet daha sonra ise kongre sürecini tamamlayan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oluşturulma Tarihi :  28.10.2020 23:07:19