HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün Bld Derincespor Yönetimi ile Buluştu
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, geçtiğimiz günlerde genel kurul sürecini tamamlayan Belediye Derincespor’un yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Yeşilyurt Belediyespor müsabakası öncesi gerçekleşen buluşmada teknik heyet ve futbolcular da hazır bulundu

 

Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kentimizi misli.com 3. Lig 1. Grup’ta başarıyla temsil eden Belediye Derincespor camiası ile bir araya geldi. Yelken Kafe’de gerçekleşen buluşmaya Başkan Aygün’ün yanı sıra Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular tam kadro olarak katıldı. Sarı lacivertli ekibin Yeşilyurt Belediyespor müsabakası öncesi gerçekleşen buluşma aynı zamanda yeni yönetim kurulu ile futbolcuların tanışmasına da vesile oldu.

 

Her Zaman Yanlarındayız

Belediye Derincespor’un ilçeyi temsil etme noktasında çok önemli bir görevi başarıyla üstlendiğini belirten Başkan Aygün, “Genel kurul sürecini tamamlayan Belediye Derincespor'umuzun kıymetli yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularımızla bir araya geldik. 3. Lig'de ilçemizi en güzel şekilde temsil eden kulübümüzün başarılarının devamını diliyorum. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Ahmet Güntepe de kulübe olan katkıları dolayısıyla Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  12.11.2020 13:24:12
Okuma Sayısı : 835