HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün: Muhtarlarımız Gözümüz, Kulağımız
Orjinal Resim

Derince merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarını ziyaret eden Başkan Aygün, “Halkımızın adeta gözü, kulağı olan muhtarlarımız bizim de en önemli çözüm ortağımız” dedi

 

İstişareye Önem Veriyor

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren ve kentin tüm dinamikleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, muhtarlarla olan buluşmalara önem veriyor. Aylık rutin olarak muhtarlarla toplantı düzenleyip, ilçedeki gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Aygün, bu kez ilçe merkezinde görev yapan on mahalle muhtarını tek tek ziyaret etti. Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin ile birlikte muhtarlıkları ziyaret eden Başkan Aygün, ilk olarak Deniz Mahallesi Muhtarı Seçkin Altan’a konuk oldu.

 

Mahalle Muhtarlarına Ziyaret

Başkan Aygün bu ziyaretin ardından sırasıyla Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Hayri Çelikkol, Yavuz Sultan Mahallesi Muhtarı Hamiyet Kağıtlı, İbni Sina Mahallesi Muhtarı Ömer Karadeniz, Yenikent Mahallesi Muhtarı Erol Küçük, Sırrıpaşa Mahallesi Muhtarı Hülya Yıldırım, Çenedağ Mahallesi Muhtarı Osman Koçyiğit, Fatih Mahallesi Muhtarı Mutlu Karakaş, Çınarlı Mahallesi Muhtarı İbrahim Sümer ve Mersincik Mahallesi Muhtarı Derya Uluç'u mahallelerindeki muhtarlıklarda ziyaret etti.

 

Muhtarlarımız Çözüm Ortağımız

Muhtarlarla yaptıkları görüşmelerin önemine değinen Başkan Aygün, “İlçemizde sorunların tespiti ve vatandaşlarımızın beklentileri noktasında muhtarlarımıza önemli roller düşüyor.  Halkımızın adeta gözü, kulağı olan muhtarlarımız hizmet maratonunda bizim de en önemli çözüm ortağımız. Derince’mize değer katan çalışmalara birlikte imza attığımız muhtarlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de beraber gönül köprüleri kurarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  13.11.2020 17:08:54
Okuma Sayısı : 518