Başkan Aygün İstişarelere Devam Ediyor

Başkan Aygün bir yandan çalışmalarına devam ederken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor

Katılımcı yönetim anlayışı doğrultusunda istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sık sık toplumun dinamikleri ile bir araya geliyor. Bu bağlamda kent içinden ve dışından gelen konukları ile görüşmelerini sürdüren Başkan Aygün son olarak Tarım Kredi Kooperatifleri Sakarya Bölge Müdürü Fırat Sungur ve İzmit Bölge Müdürü Celal Çobanoğlu'nu makamında konuk etti. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, ilçe genelinde yapımı süren ve tamamlanan projelerle ilgili bilgiler verdi. Sungur ve Çobanoğlu da yaptıkları çalışmalarla ilgili genel bilgiler vererek ev sahipliği dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkür ettiler.

Oluşturulma Tarihi :  1.12.2020 11:59:19