Meclis´te 8 Madde Görüşüldü

Derince Belediyesi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda sekiz gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün yönettiği Aralık ayı olağan meclis toplantısında katiplikleri Ayşe Şiranün ve Halime Gökdemir yaptı. Bir önceki meclis karar özetlerinin görüşülmesiyle başlanan meclis toplantısında sekiz gündem maddesi yer aldı. İlk iki maddede yer alan Eğitim, Kültür ve Gençlik Spor Komisyonu ile Çeşitli İşler Komisyonu’ndan gelen raporlar oy birliği ile kabul edildi. Ardından Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü”nden gelen yazılar ilgili komisyonlara havale edildi. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden gelen ödenek aktarımı ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi. Meclis gündeminin son üç maddesinde yer alan ve İmar Komisyonu’ndan gelen raporların yer aldığı maddeler ise oy birliği ve oy çokluğu ile karara bağlandı. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 5 Ocak Salı günü saat 15:00 olarak belirlendi.

Oluşturulma Tarihi :  2.12.2020 12:31:50