Başkan Aygün: Sevgi Varsa Engel Yoktur

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün kutlama değil, farkındalık oluşturma günü olduğunu belirten Başkan Aygün, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Engelli bireylerimiz ve aileleri bizler için çok kıymetli. Onlar bizlere Allah’ın emanetleridir. Hep birlikte bu emanetlerimize en güzel şekilde sahip çıkmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezimiz bu alanda hem engelli bireylerimiz hem de ailelerimiz için örnek çalışmalara imza atıyor. İnanıyorum ki pandemi süreci ile ara verdiğimiz bu çalışmalarımız önümüzdeki süreçte normal hayata geçişle birlikte devam edecek. Biz engelli bireylerimizin, azim ve mücadeleleriyle toplumun diğer tüm kesimleri gibi bir çok şeyi başarabileceğini inanıyor ve şahit oluyoruz. En büyük engelin sevgisizlik olduğunu asla aklımızdan çıkarmayalım. Unutmayalımki sevgi varsa, engel yoktur. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum"

Oluşturulma Tarihi :  2.12.2020 15:18:22