HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Hedefimiz Daha Yeşil Bir Derince
Orjinal Resim

Daha yeşil bir Derince hedefiyle çalışmaların sürdüğü ilçede Derince Belediyesi ekipleri mevsimlik çiçek ekimi, ağaçlandırma, park ve yeşil alanların bakım işlemlerine devam ediyor

 

Ağaçlandırma Çalışmaları

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Yeşilin ve mavinin en güzel tonlarının yansıdığı ilçede çalışmalarını dört mevsim ara vermeden devam eden ekipler son olarak Çınarlı ve Yavuz Sultan mahallelerinde parklar ve yeşil alanların rutin bakımını yaptı. İhtiyaçlar doğrultusunda belirlenen bölgelerde ağaçlandırma çalışmalarının da sürdüğü ilçede bu kez Fatih Mahallesi’nde ağaçlandırma çalışması yapıldı.

 

Tahtalı Göleti Çevresi

Mevsimlik çiçek ekiminin de devam ettiği Derince’de ekipler son olarak Çenedağ Mahallesi’ni çiçeklerle bezedi. İlçedeki park, yeşil alan, orta refüj ve kavşaklarda başlatılan çiçek ekim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri ayrıca Tahtalı Göleti’nin çevresinde de çeşitli düzenlemeler yaptı. Gölet çevresinde çam ağaçlarının bakımı ve budamasını yapan ekipler, bozulan toprak zeminlerin tesviyesi ve gölet çevresinde peyzaj düzenlemesi de gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de gölet çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.  

Oluşturulma Tarihi :  28.12.2020 13:27:54
Okuma Sayısı : 669