HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün: Hizmetlerle Dolu Bir Yılı Geride Bıraktık
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, projeler ve hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek 2021 yılının da hayırlara vesile olmasını diledi

 

14 Binin Üzerinde Haneye Ulaştık

Başkan Aygün, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Yeni bir takvim yılına daha adım atarken geride kalan 2020 yılının muhasebesini de yapma gereği duyuyoruz. Koronavirüs hastalığının tüm dünyayı etkisi altına aldığı, salgınla mücadelenin öncelikli olduğu 2020 yılında bir yandan pandemi sürecini yönetirken yatırımlarımızdan da asla taviz vermedik. Göreve geldiğimiz zaman hizmete açtığımız Alo Vefa Hattımız aracılığıyla bu süreçte 14 binin üzerinde haneye ulaşarak, halkımızla aramızda gönül köprüleri kurduk. İlçemize birçok kalıcı eser kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Daima önceliğimiz olan gençlerimiz için Dumlupınar Mahallemizde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezimizi hizmete açtık. Fatih Mahallesi’ndeki Gençlik Merkezimiz ile Spor Kompleksimiz de ise çalışmalarımız sürüyor. Pazar etabını hizmete açtığımız Yenikent Sosyal Tesisler ve Kapalı Pazar projemizin sosyal tesisler kısmında da çalışmalarımız devam ediyor”

 

Derince’ye Artı Değer Katan Projeler

“Kentsel yenilemede de ilçemizde örnek bir çalışmayı hizmete sunuyoruz. 418 daire ve 7 işyerinden oluşan Araptepe Kentsel Yenileme projemizi yüzde 60 oranında bitirdik.  Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimizin yapımını da 2020 yılı içerisinde tamamladık ve önümüzdeki günlerde faaliyete açacağız. Köylerimizde bir yandan tarımsal kalkınma hamlemizi başlatırken diğer taraftan Tahtalı Göleti Doğa Park projemizin startını verdik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile Büyükşehir Belediyemizin koordinesinde hayata geçireceğimiz Millet Bahçemizde ilk fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Nasip olursa Millet Bahçemizi 2021 yılının sonunda hizmete açacağız. 168,5 milyonluk alt ve üstyapı yatırımlarımızın da devam ettiği ilçemizde Rabbim nasip ederse yeni yılda da ilçemize artı değer katan projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 2021 yılının başta ilçemiz olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum”

Oluşturulma Tarihi :  30.12.2020 12:05:56
Okuma Sayısı : 537