HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Meclis´te Kararlar Oy Birliğiyle
Orjinal Resim

Derince Belediye Meclisi’nin 2021 yılında düzenlediği ilk toplantıda, gündeme gelen maddeler oy birliği ile kabul edilirken denetim komisyonunda görev alacak olan meclis üyeleri de belirlendi.

 

Denetim Komisyonu Belirlendi

2021 yılının ilk meclis toplantısının gerçekleştiği Derince’de oturumu Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetirken, katiplikleri ise Furkan Güngör ve Halime Gökdemir yaptı. Müdürlüklerden ve komisyonlardan gelen 12 maddenin görüşülerek karara bağlandığı Meclis Toplantısı’nda denetim komisyonunda görev alacak olan meclis üyeleri de belirlendi. Gizli oylama ile yapılan seçim sonucu AK Parti’den Abdullah Yıldırım, Yasin Kayı ve CHP’den Mehmet Nuri Paşa, Denetim Komisyonu’na seçildi.

 

Belediye Hizmet Binası 

Görüşülen gündem maddelerinin karara bağlandığı Meclis'te Etüt Proje Müdürlüğü'nden gelen 1071 Kültür Merkezi'ne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında belediye hizmet binası yapılması maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Yine gündemde yer alan bir diğer maddede Derince'nin köylerinde yapılacak olan Mısır Kurutma Tesisi, Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi, Süt Pastörizasyon Tesisi kurulması işleminde kullanılmak üzere İller Bankasından 1 milyon TL hibe alınması için Başkan Aygün'e yetki verilmesine oybirliğiyle karar verildi. Derince Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantı tarihi ise 2 Şubat Salı günü saat 15.00 olarak belirlendi.

Oluşturulma Tarihi :  18.01.2021 10:37:36
Okuma Sayısı : 224
Fotoğraflar