Temizlik Mesaisi Devam Ediyor

Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında mahallelerde hummalı bir temizlik işlemi gerçekleştiriyor

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler bu kez İbnisina, Sırrıpaşa ve Yenikent mahallelerinde bir dizi temizlik işlemi yaptı. İlk etapta kaldırımlar ve yol kenarlarındaki otların kürenmesiyle başlanan işlemler, sonrasında sırasıyla süpürme, çevreye ve boş arazilere atılan çöplerin toplanmasıyla devam etti. Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte Aracı ile ilçe genelinde yer alan çöp konteynerlerini de rutin olarak dezenfekte ederek çevre sağlığı için sıkı tedbirler uyguluyor.

Oluşturulma Tarihi :  18.01.2021 10:45:03