HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Derinceli Güven´e Yeni Konteyner Ev
Orjinal Resim

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çıkan yangında evini kaybeden Derinceli Kemal Güven'i ziyaret etti. Güven'e Kocaeli Valiliği tarafından yeni bir konteyner ev verildiğini belirten Başkan Aygün, Aşevi aracılığıyla sıcak yemek ihtiyacının da Derince Belediyesi tarafından karşılanacağını ifade etti

 

Anlamlı Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, ilçe yöneticileri ve Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde Kemal Güven’i ziyaret etti. Güven, daha önce çıkan talihsiz yangında konteyner evini kaybetti. Derince Belediyesi’nin girişimleri sonucunda Kocaeli Valiliği tarafından vatandaşa yeni konteyner ev verildi. Belediye tarafından yapılan zemin altyapısı ve çevre düzenlemesi sonrasında Kemal Güven yeni konteyner evine kavuştu.

 

Aygün’den Vali Yavuz’a Teşekkür

Gönül belediyeciliği anlayışıyla ilçe halkına hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Aygün, “İlçe halkımıza en güzel şekilde hizmet etmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Kemal Güven kardeşimiz yaşanan talihsiz olay sonrasında evini kaybetmişti. Bizler de Kocaeli Valiliğimiz ile gerçekleştirdiğimiz çalışma sonrasında yeni konteyner evi temin ettik. Bu anlamda büyük katkıda bulunan Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Vatandaşlarımızın Yanındayız”

Başkan Aygün, “Bundan sonraki süreçte Aşevimiz de sıcak yemek noktasında Kemal Güven kardeşimizin hizmetindedir. Bizler her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Kendisine Rabbimden sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi. Geçmiş olsun dileklerini ileten Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, “Öncelikle Kemal Güven kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizler halkımız için çalışıyoruz ve daima vatandaşlarımızın yanındayız. Bu anlamda Kocaeli Valiliğimize ve Derince Belediyemize yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  18.01.2021 10:51:28
Okuma Sayısı : 420
Fotoğraflar