HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Başkan Aygün İstişarelerini Sürdürüyor
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek istişarelerine devam ediyor

 

Görüş Alışverişinde Bulunuyor

Katılımcı yönetim anlayışı gereği istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyor. Sık sık toplumun dinamikleri ile bir araya gelen Başkan Aygün, bu bağlamda Devlet-i Aliyye Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Ahmet Özger, Eğitim Komisyonu Başkanı Adem Orenay, Gençlik Komisyonu Başkanı Halit Kaplan, Sosyal Medya Başkanı Zeynel Murat Abidin ve Derince İlçe Başkanı Ahmet Demir ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret eden isimler arasında Akıllı Şehirler ve Yangın Uzmanı, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Necmi Özdemir de yer aldı.

 

Hasan Ayaz Kitabını Armağan Etti

Sivil toplum kuruluşları ile istişareye özel önem veren Başkan Aygün, Kocaeli Sarıkamışlılar Dernek Başkanı Burhanettin Özçelik ve yönetim kurulu üyelerini de konuk etti. Başkan Aygün’ün konukları arasında Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni, başkan yardımcıları Fevzi Karataş, Mehmet Gökkaya, Volkan Şen, Cihat Karagöz ve iş yeri temsilcisi Özkan Işık da yer aldı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kaleme aldığı ”Tüm Bildiklerimiz Tarih Oldu” adlı kitabını kendisine armağan eden önceki dönem AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve önceki dönem İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Polattimur ile de bir araya geldi. Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Aygün, gönül birliği içerisinde çalışarak ilçe halkına hizmet etmeyi sürdürdüklerini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  22.01.2021 15:19:55
Okuma Sayısı : 696
Fotoğraflar