Öğretmenlerimize Minnet Borçluyuz

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Ortaokulu'nun emekli resim öğretmenlerinden Fatma Mutlu’ya anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarına devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçe halkı ile sık sık bir araya gelerek onların yanında olmaya gayret gösteriyor. Vefa ziyaretlerine büyük önem veren Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak Derince Ortaokulu'nun emekli resim öğretmenlerinden Fatma Mutlu’yu Çenedağ Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aygün, “Geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimize hepimiz minnet ve şükran borçluyuz. Bugün öğrencilik yıllarımda Derince Ortaokulu'ndaki resim öğretmenlerimizden Fatma Mutlu Hocamızı ziyaret ettim. Kıymetli öğretmenimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  18.02.2021 12:43:27