Başkan Aygün´den Vali Yavuz´a Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Tarımsal kalkınma projesinin gündemde olduğu görüşmede Başkan Aygün, Vali Yavuz’a hasadı yapılan mahsullerden üretilen Taşköprü Aspir Yağı’nı da takdim etti

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir yerine getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, kent protokolü ile istişarelerini de sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret etti. Karşılıklı görüş alış verişinin gerçekleştiği görüşmede Başkan Aygün, tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında Derince’nin köylerinde kurulacak Mısır Kurutma Tesisi, Süt Pastörizasyon Tesisi ve Aspir Yağı İşleme ve Değerlendirme Tesisi ile ilgili Vali Yavuz’a bilgiler verdi. Başkan Aygün, ayrıca hasadı yapılan mahsullerden üretilen Taşköprü Aspir Yağı’nı Vali Yavuz’a takdim etti. Tarıma yönelik faaliyetleri daima desteklediklerini ifade eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da “Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün’e nazik ziyareti ve çiftçilerimizi destekleyerek ürettirdiği Taşköprü Aspir Yağı için çok teşekkür ederim” dedi.

Oluşturulma Tarihi :  18.02.2021 12:45:04