HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Can Dostlarımız Bize Allah´ın Emaneti
Orjinal Resim

İçerisinde ameliyathane ve muayenehanenin de yer aldığı Derince Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Aygün, ‘Can Dostlarımız Bize Allah'ın Emaneti’ dedi

 

Ön Tedavileri Yapılıyor

Kocaeli genelinde sokak hayvanlarına yönelik çok önemli bir proje ocak ayı içerisinde Derince’de faaliyete geçmişti. Sokak hayvanlarını koruma altına almak ve bakımlarını sağlamak amacıyla kurulan Rehabilitasyon Merkezi’nde aynı zamanda ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınakları yer alıyor. Modern ve konforlu yapısıyla alanında örnek bir nitelik taşıyan proje kapsamında sokak hayvanlarının ön tedavileri de uzman veteriner hekim Deniz Yayla tarafından bu merkezde yapılıyor.

 

İncelemelerde Bulundu

Projeyi hayata geçiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Platin Pek ve Derince Temsilcisi Fatma Özçelik ile birlikte merkeze giderek incelemelerde bulundu. Burada yapılan çalışmalarla ilgili konuklarına bilgi veren Başkan Aygün, “Can Dostlarımız Bize Allah'ın Emaneti. Kar yağışının devam ettiği günlerde de sokaktaki canlarımızın yanındayız. Merkezimiz dışında da sokaktaki dostlarımız için ilçe genelinde mama ve su dağıtımına devam ediyoruz” dedi.  Dernek Başkanı Pek de Derince’ye kazandırdığı tesis için Başkan Aygün’e teşekkür etti.

Oluşturulma Tarihi :  19.02.2021 11:24:38
Okuma Sayısı : 1433
Fotoğraflar