Cadde ve Sokaklar Pırıl Pırıl

Derince Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde cadde ve sokaklardaki temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

İlçe genelinde temizlik işlemlerine rutin olarak devam eden Derince Belediyesi ekipleri her gün farklı mahallelerde yer alan cadde ve sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor. Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kar yağışının etkisini tamamen yitirmesinin ardından son olarak Deniz ve Dumlupınar mahallelerinde çalışmalarını sürdürdü. Bölgede küreme, ot biçme ve süpürme işlemlerini gerçekleştiren belediye ekiplerinin cadde ve sokakları pırıl pırıl bir görünüme kavuşturduğu rutin temizlik hizmetleri ilçe genelinde devam ediyor. Derince Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de yine belirlenen program dahilinde ilçedeki tüm park ve yeşil alanlarda çalışmalarına devam ediyor.

Oluşturulma Tarihi :  23.02.2021 12:25:12