HABER
 /  Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa /
Haber
Aygün ve Çakır Projeleri İnceledi
Orjinal Resim

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Milletvekili Sami Çakır ilçe genelinde hayata geçen ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi

 

Şantiyeleri Gezdiler

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve ilçe genelinde çeşitli temaslarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, proje alanlarına giderek son durumu yerinde inceledi. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Morgül, İlçe Yöneticileri Ramazan Bostan, Veysel Pala, Selçuk Özecik ve Numan Aksoy’un da yer aldığı ziyaretler kapsamında ilk olarak Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii'nde yapımı devam eden kentsel yenileme proje alanına gidildi.

 

Kentsel Yenilemede Örnek

Yaklaşık 30 bin m² büyüklüğündeki alanda devam eden ve % 60’lık kısmı tamamlanan kentsel yenileme çalışmalarının bitirilmesiyle bölgeye 428 daire ve 7 işyerinden oluşan yeni bir yaşam alanı inşa edilecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Araptepe mevkiindeki proje alanında hak sahiplerine yeni daireleri teslim edilecek. Kentsel yenileme projesine önem veren Başkan Aygün, “Projemizle birlikte bölgemize depreme dayanıklı, kapalı otoparkı bulunan, yeşil alanlara sahip, modern binalar kazandırıyoruz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

Sokak Hayvanları Yalnız Değil

Aygün ve Çakır, Araptepe’deki incelemelerin ardından geçtiğimiz ay hizmete sunulan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne gitti. Sokak hayvanları için adeta her şeyin düşünüldüğü tesiste ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınakları yer alıyor. Modern ve konforlu yapısıyla alanında örnek proje olarak nitelenen merkezde görev yapan uzman veteriner hekim Deniz Yayla, gerçekleşen ziyarette tesiste yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

 

Projeler Hızla Hayata Geçiyor

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleşen ziyaretlerin ardından Aygün ve Çakır sırasıyla, yapımı tamamlanan ve artık açılışa hazırlanan Fatih Mahallesi’ndeki Bahattin Çelik Spor Merkezi, Çenesuyu’nda devam eden yeni yatırımlar ve ek bina ile Fatih Gençlik ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Seçim döneminde vaat ettikleri projeleri hızla hayata geçirdiklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, pandemiye rağmen çalışmalara ara vermediklerini ifade etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır da hayata geçirdiği projeler nedeniyle Başkan Aygün’ü kutlayarak, Derince’yi birçok önemli projenin daha beklediğini ifade etti.

Oluşturulma Tarihi :  23.02.2021 12:29:40
Okuma Sayısı : 469